Foci

Benítez egyre közelebb a Real Madridhoz

Rafa Benítez (Array)
Rafa Benítez (Array)

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy ő lesz a madridiak vezetőedzője.

Egy hete számoltunk be róla, hogy nem fért bele a sikertelen szezon a Real Madrid labdarúgócsapatánál, így megköszönték Carlo Ancelotti eddigi munkáját. Az utód kapcsán azonnal elkezdődtek a tárgyalások és egyre biztosabbra vette mindenki, hogy a Napolinál dolgozó Rafa Benítez lesz a befutó – a klub alelnöke el is szólta magát vasárnap.

Ezután csütörtökön Nápolyban bejelentették, hogy a spanyol tréner távozik a nyáron az együttestől. A búcsúmeccsén a Napoli 4-2-re kikapott hazai környezetben a Laziotól, így csak az ötödik lett a bajnokságban és lecsúszott a BL-ről.


Fotó: Europress Fotóügynökség

Hétfőn a spanyol As már arról írt, hogy Benítez elhagyta nápolyi otthonát és úton van Madridba, hogy megegyezzen a Real Madrid vezetőivel. A lap információi szerint szerdán jelenthetik be a kinevezését.

Az 55 esztendős szakember eddigi karrierje során két bajnoki címet szerzett a Valenciával és az UEFA-kupát is megnyerte, a Liverpoolt Bajnokok Ligája és FA-kupa győzelemig vezette, az Internél klubvilágbajnok volt, a Chelsea-vel az Európa Ligát húzta be, Nápolyban pedig Olasz Kupa-győzelmet ünnepelhetett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik