Foci

Végre jó hírt is kaptak a Vidi-drukkerek

Filipe Oliveira (Array)
Filipe Oliveira (Array)

Filipe Oliveira újabb két évre kötelezte el magát a magyar bajnokhoz.

Az utóbbi hetekben sorra érkeznek a pletykák, miszerint kulcsemberek, sőt, az edző, Joan Carrillo is elhagyja a Videoton labdarúgócsapatát, és mivel a klub részéről nem nagyon kommentálják a sajtóban megjelent híreszteléseket, így csak a találgatások mennek. A szurkolók pedig aggódnak, hogy szétesik a csapat.

Ezúttal a vidi.hu-n egy hosszabbításról szóló hír jelent meg, méghozzá Filipe Oliveira kapcsán. A pengés portugál középpályás szerződése is lejárt volna a nyáron, ám a felek a közös folytatás mellett döntöttek, további két évre egyeztek meg.

„A Videoton FC-nél egyértelműen az a célunk, azért dolgozunk nap, mint nap, hogy az ország legjobb csapata legyünk, és nemzetközi szinten is képviselhessük Magyarországot. A mostani eredményeinknek köszönhetően egyenesen a Bajnokok Ligája selejtezőiben indulhatunk, ami hatalmas kihívást jelent számunkra, hiszen a BL-ben Európa legjobb csapatai küzdenek meg egymással. Minden játékosnak az az álma, hogy a Bajnokok Ligájában szerepelhessen, nekünk pedig ezt most megadatik. Éppen ezért mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy méltóképpen képviselhessük ezt a nagyszerű klubot” – mondta a vidi.hu-nak Oliveira.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik