Foci

Videoton: Orbán Viktor nagy bejelentést tett

Orbán Viktor, Cser-Palkovics András (Array)
Orbán Viktor, Cser-Palkovics András (Array)

Az utánpótlás-munka szakmai irányítása visszakerül a fehérvári focicsapathoz. Cser-Palkovics András szerint erős marad a Vidi, noha a bajnok együttes széteséséről szólnak a hírek.

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere szerint a város “biztosítja az infrastrukturális kereteket” a bajnok Videoton labdarúgócsapatának, ugyanakkor a szakmai munkába nem szólnak bele a Bajnokok Ligájában induló klubnál.

Cser-Palkovics András kedden Orbán Viktor miniszterelnökkel tartott közös fehérvári sajtótájékoztatóján – amelyen a Modern városok program keretében együttműködési megállapodást írtak alá – kiemelte, a csapat erős, és erős marad a jövőben is, de “nem a menedzsereknek kell irányítani a dolgokat egy csapat körül”.

A bajnokcsapattól várhatóan több kulcsjátékos – a kapus Juan Calatayud mellett Sándor György, Juhász Roland és a gólkirály Nikolics Nemanja -, valamint Joan Carillo vezetőedző is távozik. Utóbbi utódja sajtóhírek szerint a francia Bernard Casoni lesz.

A keddi eseményen Orbán Viktor hozzátette, hogy eddig a Puskás Akadémia felségterülete volt Székesfehérváron az utánpótlás-munka szakmai irányítása, de ez a klub kérésére július 1-től visszakerül a Videotonhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik