Foci

“A Fradinál a szurkolók a legfontosabbak”

ferencvárosi tc (Array)
ferencvárosi tc (Array)

Ricardo Moniz érzelmes videóüzenetet küldött a fradistáknak.

A Ferencváros korábbi holland trénere másfél évig volt a zöld-fehérek alkalmazásában. Ez idő alatt a szurkolók megszerették és gyorsan el is fogadták a szókimondó szakembert.

Monizt azonban a gyenge eredmények miatt 2013 decemberében menesztette a klubvezetés. A szurkolók azonban ekkor is megvédték a mestert, és a legtöbben a játékosokban, valamint Kubatov Gáborban látták a visszaesés okát. Tegyük hozzá, 2013 őszén, Akeem Adams tragédiája után az FTC teljesen szétzuhant, a labdarúgók csak halvány árnyékaik voltak önmaguknak.

A holland tréner most videóüzenetben köszöntötte a fradistákat és arra szólította fel őket, hogy kommunikáljanak a vezetőséggel, ne kövessék el ugyanazokat a hibákat, amit anno ő is.

“A hatalmi rendszer hibákat követett el, azt hiszik, hogy sokkal fontosabbak a klubnál, de ez nem így van. Mert a klubban a legfontosabbak a játékosok és a szurkolók, a játékosok, a szurkolók és a klub, akikért én harcolnék és meghalnék! Én meghaltam, Akeem meghalt a Ferencvárosért, de nektek nem kell mindenképpen meghalni. Ez remélem tiszta. Mindig legyetek pozitívak, fel a fejjel és mosollyal az arcotokon… Kitartás fradisták! A fanatizmusnak a stadionban van a helye. A barátotok, Ricardo.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik