Foci

Lothar Matthäust megalázták

Lothar Matthäus (Array)
Lothar Matthäus (Array)

Egykori klubja a Bayern München iszonyatosan megbántotta a 150-szeres német válogatottat.

Az egykori magyar szövetségi kapitány azon akadt ki, hogy a Bayern München nem hívta meg All Star csapatába. Ezért bosszúból visszakérte a klub múzeumából azt a cipőt, amelyben az 1990-es világbajnokságon aranyérmet szerzett.

 Lothar Matthaust a média szereti, mert rendszeresen olyat mond, olyat tesz, ami összeugraszt embereket
Fotó: europress 

Mondjuk szigorúan a játékos-pályafutást nézve tényleg ott lenne a helye annak, aki a klub mezét 12 éven át viselte és ezalatt 302 mérkőzésen 65 gólt szerez… De mint tudjuk, Lothar Matthäus megosztó személyiség, nem köt lakatot a szájára, kéretlenül is megmondóember, ráadásul nem a munka hőse.

A magyar válogatott szövetségi kapitányaként, lapinformációk szerint évi fél millió euróért, nagyjából évi 60 napot töltött munkával. 2003-2005-ös regnálása alatt “kipróbált” a válogatottban vagy 75 játékost és tapodtat sem lépett előre ezzel a nemzeti tizenegy… Mindezek tudatában a német futball lényegét tekintve száműzte. Soha nem kapott arrafelé edzői állást, ezért próbálkozott inkább Kelet-Európában. Maximum a bulvársajtó használja. Meglehet most is azért nem kapott meghívót, mert a Bayern BL-kiesése után élesen kritizálta Pep Guardiolát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik