Foci

A Loki nem kímélte a Pápát

Kulcsár Tamás (Array)
Kulcsár Tamás (Array)

A debreceniek 4-0-ra nyertek hazai pályán.

A DVSC-TEVA labdarúgócsapata a sereghajtó Pápát fogadta az OTP Bank Liga 28. fordulójának zárómérkőzésén. A hajdúságiaknak több nagy helyzetük is akadt az első félidőben, azonban csak egyetlen egyet tudtak gólra váltani, azt is a 44. percben: Szakály lőtte ki a jobb sarkot a tizenhatoson kívülről.


A pápai Milan Bogunovic és a debreceni Kulcsár Tamás csatája
Fotó: MTI

Jovanovic a második felvonás elején egy kapufával jelezte, további gólokra hajt a Debrecen, az 58. percben pedig jött is az újabb hazai találat, a Frizoni kezezése miatt megítélt tizenegyest Mihelic értékesítette magabiztosan. Sőt, szinte azonnal nagyot hibázott Csizmadia, a fiatal Balogh pedig meglódult, majd egy higgadt befejezéssel szerezte meg első élvonalbeli gólját.

A 74. percben tovább nőhetett volna a két együttes közti különbség, de Balogh lövésénél a kapufa hárított. Mégsem úszták meg négy kapott gól alatt a pápaiak, Baloghnak összejött ugyanis a duplázás, 4-0 lett a végeredmény.

Eredmény – OTP Bank Liga, 28. forduló

DVSC-TEVA – Lombard Pápa 4-0 (1-0)

DVSC-TEVA: Verpecz – Nagy Z., Mészáros, Máté, Korhut (Ferenczi, 52.) – Jovanovic, Varga J., Szakály P., Mihelic – Kulcsár T. (Szécsi, 74.), Tisza (Balogh N., a szünetben)

Lombard Pápa Termál FC: Szűcs – Juhász D., Csizmadia, Bogunovic, Frizoni (Waltner, 63.) – Király (Schmid, 77.), Nagy T., Vankó (Csilus, 35.), Randjelovic, Gál – Seye

gólszerző: Szakály P. (44.), Mihelic (58., 11-esből), Balogh N. (59., 87.)

sárga lap: Tisza (29.), Varga J. (73.), illetve Frizoni (57.), Szűcs (58.), Seye (83.), Waltner (92.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik