Foci

„Dzsudzsák nem érdemel fizetésemelést”

dzsudzsák balázs (Array)
dzsudzsák balázs (Array)

Van, aki szerint egyértelmű jeleit adja annak, hogy elhagyná Oroszországot.

Dzsudzsák Balázs szerződése a télen lejár a Dinamo Moszkva labdarúgócsapatánál, így egyre több pletyka lát napvilágot a jövőjét illetően, ugyanis klubja a nyáron tudna még érte pénzt kapni, ha értékesíteni tudja. Persze a hosszabbítás lehetősége is benne van a pakliban, ám ez nem fog könnyen menni a Dinamónak az orosz Izvesztyija szerint, amely úgy véli a magyar válogatott szélsőt csak fizetésemeléssel tudná maradásra bírni a moszkvai alakulat, a pénzügyi fair play miatt erre azonban nem igen lesz lehetősége.

A lap megpendíti, hogy a vezetőedző ugyan elégedetlen a védekezésével, ettől függetlenül a klub akár évi 3 millióra is emelné a gázsiját a mostani 2,5 helyett. Ugyanakkor olyan is akad, aki nem bánná, ha Dzsudzsák nem hosszabbítana:

„A dinamós pályafutása elején jól játszott, a csapat egyik vezére volt. Ezután azonban fokozatosan romlott a teljesítménye, ami egyértelműen a motiváció hiánya miatt van. Gyakran látszik rajta, és nem is titkolja, hogy el akarja hagyni Oroszországot, és visszatérne Európába. Úgyhogy nem hiszem, hogy bármi értelme lenne fizetésemelésről beszélni” – idézi az nso.hu a gárda korábbi kapusát, Vlagyimir Pilgujt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik