Foci

Játékosok vertek össze egy nézőt a Magyar Kupában

cered-balassagyarmat (Array)
cered-balassagyarmat (Array)

Durva véget ért a Cered-Balassagyarmat összecsapás múlt hét szerdán.

A Magyar Kupa negyedik fordulójában mérte össze erejét a két Nógrád megyei együttes, a párharcból pedig a házigazda lépett tovább 2-1-es eredménnyel.

A lefújást követően elszabadult a pokol és egy vendég, a találkozón nézőként jelenlévő játékos kérte számon verbálisan a találkozó kettes számú asszisztensét.

 Fotó: nogradifoci.hu

A vita verekedésig fajult, egy ceredi drukkert ütni-rúgni kezdte két-három vendégjátékos, a labdarúgópályára és annak közvetlen környezetébe egyáltalán nem való eseménysornak voltak szemtanúi a nézők.

Az esethez végül a rendőrséget is ki kellett hívni, ám ekkor már lecsitultak az indulatok. A teljes tájékoztatáshoz az is hozzátartozik, hogy sajnos a sárga mellényt magukra öltő rendezők nagy része nem tudta, hogy éppen milyen feladatra is vállalkozik, gyakorlatilag mezei szemlélőként nézelődtek a történések kereszttüzében – írja a nogradifoci.hu.

“Kb. húsz éve focizok, de ilyet még nem láttam. A lefújás után a játékvezetőket megtámadták a gyarmati játékosok, egy páran próbáltuk megvédeni őket és elcsitítani a helyzetet, de ezekkel nem lehetett bírni, és egy segíteni szándékozó ceredi nézőt agyba-főbe vertek”  – nyilatkozott Szurok Balázs, a Cered csapatkapitánya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik