Foci

Torghelle: foci és barátság

torghelle sándor (Array)
torghelle sándor (Array)

Válogatott labdarúgók társaságban ünnepeltek az MTK és a Vasas fiatal futballistái kedden a Vasas Pasarét Sportcentrumban.

A Bajnokok Ligája egyik főszponzora, a Gazprom a “Foci a Barátságért” program részeként hívja fel a figyelmet olyan alapvető tradíciók fontosságára, mint a sportszerűség, a béke, az egészség és az elkötelezettség. Ennek az eseménysorozatnak a keretében látogathat ki a június 6-i Bajnokok Ligája-döntőre az MTK U14-es korosztályos bajnokcsapata is.

A keddi eseményen elhangzott, hogy a Foci és a Barátság Nemzetközi Napját második alkalommal rendezik meg, s összesen 24 országban ünnepelnek a fiatal játékosok. Ennek apropóján barátságos mérkőzést játszott egymással a Vasas és az MTK utánpótlás együttese, amelyen díszvendégként Torghelle Sándor és Kanta József, az MTK felnőtt csapatának két meghatározó játékosa is jelen volt.

Az eseménynek világszerte része volt a program jelképévé vált barátság-karkötők átadása, amelyek a toleranciát, az egyenlőséget, és az egészséges életmódot jelképezik.
   

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik