Foci

Nem marasztalja középpályását a Videoton

Sándor György (Array)
Sándor György (Array)

Nagyon úgy fest, hogy a következő szezonnak Sándor György nélkül vág neki az NB I bajnoka.

Miután a Videoton labdarúgócsapata megnyerte az OTP Bank Liga mostani kiírását az a téma, hogy mi lesz a lejáró szerződésű játékosok sorsa, több kulcsember is szabadon igazolhatóvá válik ugyanis a nyáron.

Burcsa Győző klubigazgató minapi nyilatkozata alapján a válogatott gólvágó, Nikolics Nemanja távozása borítékolható, a csatár ugyanis külföldön szeretné folytatni a pályafutását. A Fejér Megyei Hírlap értesülései szerint az is biztos, hogy a kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó Juan Calatayud is elhagyja Székesfehérvárt. És a jelek szerint Sándor György sem marad:


Fotó: MTI

„Az biztosnak tűnik, hogy én nem maradok, ugyanis lejár a szerződésem, s egyelőre nem tárgyaltak velem a hosszabbításról. Sajnálom, hogy így alakult, hogy merre vet a sors, nem tudom” – mondta a vasárnapi Nemzeti Sportnak a 31 éves, kilencszeres válogatott Sándor György.

Az említett játékosokon kívül Stopirának és az utóbbi időben nagy kedvvel játszó Filipe Oliveirának jár még le a szerződése a nyáron, kérdés, mi lesz az ő sorsuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik