Foci

Dárdai: Nem érdemeltünk semmit

Dárdai Pál (Array)
Dárdai Pál (Array)

Csalódottan értékelte a dortmundi vereséget a Hertha BSC vezetőedzője.

Ahogyan arról írtunk, szombatin sorozatban harmadik bajnokiját is elveszítette a berlini labdarúgócsapat: a Bayern München után a Borussia Mönchengladbach, majd most a Borussia Dortmund győzte le a Herthát, a BVB 2-0-ra nyert. Dárdai Pál a mérkőzést követő sajtótájékoztatón hangot adott csalódottságának:


Fotó: Europress Fotóügynökség

„Nem tudtunk kidolgozni egy tiszta gólhelyzetet. Az első félidőt pedig akár el is felejthetnénk. A második felvonásban volt pár lehetőségünk, de összességében nem érdemeltünk pontot. Mentális fáradtságot éreztem a társaságon, szóval a jövő hétre változtatnunk kell. A Dortmund elleni játékunk sem szép, sem jó nem volt, így természetesen nem vagyok elégedett” – idézi a Bundesliga hivatalos honlapja Dárdait.

Két fordulóval a bajnokság vége előtt a Herthának 34 pontja van, a küzdelem pedig egyre kiélezettebb a Bundesliga hátsóbb régiójában: a 13. helyen álló berliniek mindössze négy egységgel előzik meg a sereghajtó Stuttgartot. A BSC legközelebb a Frankfurtot fogadja, majd az utolsó körben a Hoffenheimhez látogat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik