Foci

Be volt oltva góllövés ellen a DVTK és a Dunaújváros

Artner Tamás (Array)
Artner Tamás (Array)

0-0-s döntetlent hozott az OTP Bank Liga 27. fordulójának első szombati mérkőzése.

A DVTK a jelek szerint beragadt a középmezőnybe, ráadásul Miskolcon most a napokban főleg azon munkálkodnak, hogy megtalálják a csapat következő vezetőedzőjét – Vitelki Zoltán beugróként irányítja a borsodiakat. A Dunaújváros ugyanakkor még nagy csatát vív a bennmaradás reményében, ez pedig meg is látszott a szombat délutáni meccsen, harapósabb volt a hazai csapat.

Az első félidőben is több nagy helyzetet kidolgozott Artner Tamás együttese, de nem sikerült megszerezni a vezetést, majd a térfélcserét követően is akadt pár ziccere az újvárosiaknak, ám a gól csak nem akart összejönni. A Diósgyőr egy ízben ugyna a kapuba talált, de Eppel kézzel juttatta a labdát a hálóba, sárgát kapott érte.

A rendes játékidő utolsó perceiben a vendégek voltak valamivel aktívabbak, de ők sem tudták bevinni a győztes találatot, majd a ráadásban Böőr fejelt a kapu mellé ajtó-ablak helyzetben. A feleknek végül meg kellett elégedniük a 0-0-val.

Eredmény – OTP Bank Liga, 27. forduló

Dunaújváros, 1917 néző, v.: Solymosi

Dunaújváros PASE – DVTK 0-0

Dunaújváros: Nagy G. – Villám, Vaskó (Farkas V., 83.), Szekeres A., Hidvégi – Böőr, Petneházi – Jakab, Nikházi (Brubjesic, 66.), Orosz M. (Thiago, 61.) – Eppel

DVTK: 
Antal – Okuka, Szalai V. (Csicsvári 83.), Németh M., Eperjesi – Grumic, Ho-Jung – Gosztonyi, Bognár I. (Bacsa 71.), Barczi – Griffiths (Takács T. 71.)

Gólszerző:

Sárga lap: Barczi (70.), Szalai V. (78.), Bacsa (87.), Csicsvári (89.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik