Foci

Megtaláltuk a BL-elődöntő hősét

Stefano Sturaro (Array)
Stefano Sturaro (Array)

Na kinek köszönheti a győzelmet a Juventus? Nem fogják elhinni!

Kedd este pazar mérkőzésen győzte le a házigazda Juventus a Real Madridot (2-1) a Bajnokok Ligája elődöntő első mérkőzésén. Az olaszok veterán kapusa, Gianluigi Buffon összegezte tán a legobjektívebben a kedd esti 90 percet, amikor azt mondta: “3–1 ugyanúgy lehetett volna, mint 2–2. Józanul kell látni a mérkőzést és azt kell mondanom, elégedettek lehetünk”.

És valóban. James Rodríguez a 41. percben, még 1-1-es állásnál, ajtó-ablak helyzetben, szinte hihetetlen módon fejelte a felső lécre Isco remek beadását. Kedd este nem derült ki mi is történt valójában, szerda reggel azonban már fél Torino annak a 22 éves mély vízbe dobott Stefano Sturaronak hálálkodik, aki vette a fáradságot és visszazárt Rodríguezzel, majd fantasztikus mozdulattal, a nagylábujjával tolta kapufára a fejest.

Sturarot láthatóan csak taktikai feladattal látta el Allegri mester. Andrea Barzagli váltotta a 64. percben és amíg pályán volt, sokat nem ért labdába. 13 passzából 11-szer talált társat, ellenben a bal szélen szaladgáló Bale meglehet azért volt annyira halovány és kapott durva kritikát, mert állandóan a nyakán lihegett Sturaro.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik