Foci

Hárman is kereten kívül a zöld-fehéreknél

Halmosi Péter (Array)
Halmosi Péter (Array)

A Szombathelyi Haladás megbízott edzője, Kuttor Attila kitett a csapatból három meghatározó játékost, Rózsa Dánielt, Halmosi Pétert és Iszlai Bencét.

Valami nagyon nem stimmel Szombathelyen. A nyugat.hu a klubházból származó információkra hivatkozva arról számolt be, hogy a három játékos bűne az volt hogy a hétvégi bajnoki végén odafutottak és üdvözölték Artner Tamást, a Szombathelyi Haladás korábbi edzőjét, aki a Dunaújvárost irányítva 4-1-re legyőzte a Haladást.

 

Halmosi mögött angliai karrier áll, így elég erős ember az öltözőben
Fotó: MTI 

A kiesési rangadó előtt a 2436 néző közül többen is ünnepelni kezdték Artner Tamást, mire állítólag a Haladás hangosbemondója felhangosították a zenét a stadionban.

Úgy látszik erősen és visszafordíthatatlanul megbomlott az öltözői légkör. Az ilyen helyzeteket rendkívül nehé kezelni, a soron követlező négy forduló semmiképp sem tűnik elegendő időnek. Megkockáztatjuk, a klub régi vezetése akkor hibázott a legnagyobbat, amikor beengedte az olasz pornóst a vezetésbe és néhány talján játékost a keretbe. Azóta megy a lejtmenet.

Úgy tudni, a város két utánpótlás szakosztálya, az Illés Akadémia és a Szombathelyi Haladás SE – itt furcsa módon távirányítással továbbra is Artner Tamás az erős ember – között is régóta húzódó feszültség van.

A Haladásnál idén márciusban szerzett többségi tulajdonrészt a 64-szeres válogatott Illés Béla cége, azóta az ő vezetésével próbálják rendbe tenni a szennyest. Meglehet, jövőre már az NB2-ben kell újra gombolják a kabátot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik