Foci

A feltámadó Újpest az ETO-t is legyőzte

nebojsa vignjevic (Array)
nebojsa vignjevic (Array)

A lilák zsinórban harmadik meccsüket húzták be, a Győr pedig elmúlt öt meccséből csak egyet nyert meg.

Pár héttel ezelőtt az eddig pocsékul focizó Újpestnél történt valami, hiszen a csapat elkezdett meccseket nyerni, ráadásul a gólokat is futószalagon termelték. Április közepéig 23 meccs alatt mindössze 19 alkalommal találtak a hálóba, azóta viszont nyolcszor.

 Fotó: MTI

Az Újpest-Győr meccsen a hazaiak szinte lefocizták a pályáról a zöld-fehéreket, hiszen az első félidőben akár 2-3 gólt is lőhettek volna, de az utolsó mozzanatnál mindig hiba csúszott a gépezetbe.

A szünet után a Győrnek is voltak ziccerei, ám gólt az Újpest szerzett: a 69. percben Perovic messziről a jobb felsőbe helyezte a labdát (1-0).

A folytatásban kettészakadt a pálya, hol egyik, hol másik kapu előtt alakult ki komoly helyzet, majd az utolsó perceben Suljic eldönthette volna a találkozót, de elügyetlenkedte a 100 százalékos lehetőséget.

Győzelmével az Újpest már hatodik a tabellán.

Eredmény – OTP Bank Liga, 26. forduló

Újpest FC-Győri ETO FC 1-0 (0-0)
Szusza Ferenc Stadion, 1058 néző, v.: Solymosi

Gólszerző: Perovic (69.)
Sárga lap: Ojo (37.), Nego (85.), illetve Pátkai (31.), Priskin (54.), Lang (83.) 

Újpest FC: Balajcza – Nego, Heris, Litauszki, Forró – Balogh B., Addo (Bardhi, 63.) – Andric (Stanisavljevic, 86.), Nagy I G., Suljic – Ojo (Perovic, 58.)

Győri ETO FC: Pogacsics – Nagy Á. (Windecker, 49.), Lang, Lipták, Ibánez – Pátkai (Bucsa, 64.), Kamber – Brdarovski, Rudolf (Kvilitaia, 77.), Koltai – Priskin

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik