Foci

Kisalföld: Fojtogatás a Győri ETO-nál

Szasa Sztevanovics (szasa sztevanovics, )
Szasa Sztevanovics (szasa sztevanovics, )

A Kisalföld információi szerint Szasa Sztevanovicsnak távoznia kell a győri klubtól.

Nem elég, hogy a győri labdarúgóklub rendkívül nehéz helyzetbe került a Quaestor botrány miatt, de még olyan hírek látnak napvilágot, mint amit a Kisalföld hozott le szerdán. A megyei portál értesülései szerint távozóban van a Győri ETO FC sportigazgatója, az együttes korábbi kapusa, Szasa Sztevanovics egy nem mindennapi eset miatt.


Fotó: MTI

Történt, hogy kedd délben a klub alkalmazottaiból, valamint néhány bejáratos vendégből álló csapat a stadion tornatermében lábteniszezett, amikor Sztevanovics beviharzott és közölte a technikai igazgató segítőjével, hogy várja az irodájában. A fiatalember ennek eleget tett, ám amikor a sportigazgató azt mondta neki, hogy kirúgja a lábteniszezés miatt azt felelte: nem fogadja el, mert nem Sztevanovics a főnöke és elhagyta az irodát. A korábbi kapus a Kisalföld szerint utána ment és a folyosón fojtogatni kezdte őt.

A klub közös megegyezéssel válna meg Sztevanovicstól, aki ha ezt nem fogadja el, úgy könnyű testi sértés és más, egyéb jogcímen történő feljelentéssel lesz kénytelen szembenézni.

Az ügyben kerestük a klubot, de egyelőre nem tudtuk elérni a sportigazgatót.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik