Foci

A Real Madridnál mindent tagadnak

florentino perez (florentino perez)
florentino perez (florentino perez)

Florentino Perez szerint nem kell hinni a pletykáknak, a Real Madridot nem zárják majd ki az átigazolási piacról.

Szerdán arról cikkeztek a spanyol lapok, hogy a két madridi együttes, a Real és az Atlético is a Barcelona sorsára juthat, vagyis őket is kizárhatják az átigazolásokból, mivel megsértették a FIFA fiatalkorú labdarúgók szerzpdtetésére vonatkozó szabályait.

Mint ismert, a katalánokat ezért két átigazolási időszakra tiltották el, majd fellebbeztek, de sikertelenül.

Florentino Perez, a Real Madrid elnöke igyekezett tisztázni klubját a vádak alól, ezért elmondta, tévesek a spanyol lapok információi, a szurkolóknak pedig nem kell tartaniuk attól, hogy nem igazolhatnak a Blancók.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Az egyesület első embere közleményben vázolta a helyzetet:

“Ezek az információk teljesen hamisak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a Spanyol Labdarúgó Szövetség is megerősítette, a Real Madrid nem sértette meg a FIFA-szabályokat. A Real Madrid mindig is szem előtt tartotta a nemzetközi szövetség előírásait. Sajnáljuk, hogy hamis információkat terjesztettek, mégpedig azért, hogy a Real Madrid nevét törvénysértéssel hozzák összefüggésbe.”

A közlemény kitért arra is, hogy a klub kiemelt figyelemmel kezeli a fiatal labdarúgók nevelését és fejlődését, mindenben támogatják a futballistáikat, és persze csak olyat tesznek, amit a szabálykönyv megenged.

Azonban ha bebizonyítják, hogy a Real és az Atlético is hibázott, a csapatok minden bizonnyal nem igazolhatnak majd 2016-ban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik