Foci

Szoros meccsen verte a bolgárokat az U18-as válogatott

u18-as válogatott (u18-as válogatott)
u18-as válogatott (u18-as válogatott)

A mieink Beke Zsolt és Popov Patrik góljaival 2-1-re nyertek a diósdi felkészülési mérkőzésen.

U18-as fociválogatottunk az olaszok és a norvégok elleni mérkőzések után ismét hazai környezetben lépett pályára felkészülési találkozón, ezúttal a bolgárok korosztályos együttese volt az ellenfél – számolt be az mlsz.hu.

Az első félidőben a magyar válogatott lépett fel kezdeményezően, a mieink már a bolgárok térfelén igyekeztek megfojtani a játékukat.

 Fotó: mlsz.hu

A szünetben a mieink szakvezetője, Robert Kilin az előzetes terveknek megfelelően tíz helyen cserélt. A második félidő nagy bolgár lehetőséggel kezdődött, de az 51. percben megszereztük a vezetést, a Bíró Péterrel szemben elkövetett szabálytalanságért megítélt büntetőt Beke Zsolt értékesítette.

A folytatásban a bolgárok némi mezőnyfölényben játszottak, de a magyar válogatott a 73. percben újabb gólt szerzett, Fék Zsolt jó ütemben passzolt a 16-oson belül beinduló Popov Patrikhoz, aki a jobbösszekötő helyéről, 13 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. Egy perccel később szépítettek a bolgárok, s bár a folytatásban is a vendégek játszottak enyhe mezőnyfölényben, de az eredmény a lefújásig nem változott, a mieink győzelemmel zárták a találkozót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik