Foci

Majdnem agyondobta társát a focista

Steven Thompson (Steven Thompson)
Steven Thompson (Steven Thompson)

Nem sok kellett a tragédiához a skót első osztályú St. Mirren edzésén.

A St. Mirren tíz ponttal lemaradva a legutolsó a 12 csapatos skót első osztályban, így a bajnokság vége felé már a kiesés biztos tudatában, nyugodtan tették a dolgukat. A hatalmas állóvizet múlt csütörtöki edzésen a csapatkapitány Steven Thompson törte meg azzal, hogy egy, az edzésen használatos fűbe szúrható “kerülőrúddal” megdobta csapattársát, az ifjú John McGinnt.

Thompson rossz tréfája 
Forrás: sport24.hu illusztráció 

A Ralston Training Complexben lejátszódó döbbenetes történetről a bbc.co.uk is beszámolt többek közt.  „Leszerelt és viccből dobtam utána a rudat. El vagyok keseredve attól, mekkora ostobaságot tettem. Hülye voltam, rettenetes következményekkel járt a cselekedetem” – taglalta az angol lap kérdésére Thompson, aki a hegyes eszközzel szerencsére csak a combján találta el csapattársát. McGinn lábát egy centi mélyen sértette fel a kerülőrúd. A combizma elszakadt, így az évad hátralévő meccseit ki kell hagyja.

Az eset valamit azonban felkavarhatott a Paisley-i klub háza táján, mert a hétvégén meglepetésre megverték a Kilmarnockot 4:1-re. Steven Thompson végig a pályán volt és az 57., illetve a 65. percben is betalált az ellenfél hálójába. A győzelemért járó prémiumot fájdalomdíjul felajánlotta csapattársának. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik