Foci

Két piros és két gól Kispesten

budapest honvéd (budapest honvéd)
budapest honvéd (budapest honvéd)

A címvédő Debrecen csak 1-1-es döntetlenre végzett a Budapest Honvéd otthonában.

A Loki számára kötelező lett volna a győzelem a fővárosban, ám hiába a papírforma, a kiesés ellen meneküli Honvéd otthon tartott egy egységet.

Az első félidő elején igazából semmi sem történt, mezőnyben folyt a játék, majd a 25. percben Youla váratlanul a hálóba talált, előnyhöz juttatva a hazaiakat.

 Fotó: MTI

A DVSC-t felébresztette a bekapott gól, rákapcsoltak, így még a szünet előtt egyenlítettek, majd a második felvonásban megint leült az iram. A meccset az rázta fel, hogy a 71. percben Ikenne-Kinget kiállította a játékvezető, majd nem sokkal később kiegyenlítődött a létszám: Ludánszki is idő előtt mehetett zuhanyozni.

A hajrában a Honvéd majdnem megszerezte a győzelmet, de Vécsei bombája a keresztlécről jött le, így maradt az 1-1-es végeredmény.

Eredmény – OTP Bank Liga, 25. forduló

Budapest Honvéd – DVSC-TEVA 1-1 (1-1)
Bozsik Stadion, 1000 néző, v.: Vad II.

Gólszerzők:
Youla (25.), illetve Bouadla (39.)
Piros lap: Ikenne-King (71.), illetve Ludánszki (77.)
Sárga lap: Holender (16.), Ikenne-King (22., 71.), Ignjatovic (48.), Hidi (86.), illetve Lázár (36.), Bódi (73.), Jovanovic (79.)

Budapest Honvéd: Kemenes – Ikenne-King, Ignjatovic, Elez, Baráth – Nagy G., Hidi, Vécsei – Prosser (Gazdag, 61.), Youla (Botka, 75.), Holender (Punosevac, 54.)

DVSC-TEVA: Verpecz – Lázár P., Mészáros, Brkovic, Korhut (Balogh N., 75.) – Varga J., Jovanovic, Mihelic, Bouadla (Ludánszki, a szünetben), Bódi – Sidibe (Nagy Z., 83.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik