Foci

Kis híján negatív hős lett a bénázó kapus

Beto (beto, )
Beto (beto, )

Az Európa Liga-címvédő Sevilla kapusa, Beto két góllal is megajándékozta a Zenitet.

Csütörtökön este rendkívül izgalmas csatát vívott egymással a Zenit és a Sevilla labdarúgócsapata az Európa Liga negyeddöntőjében. A címvédő spanyolok nyerték meg 2-1-re az első felvonást hazai pályán, majd a visszavágón már a 6. percben betaláltak büntetőből, így nagy lépést tettek a továbbjutás kiharcolása felé.


Beto nem mindig tudta, hol is van a labda
Fotó: Europress Fotóügynökség 

Szép csendben csordogált a mérkőzés, majd a második játékrész kezdetén jött a vendégek portugál kapusának, Beto kapusnak az első nagy hibája, amikor egy középre tekert labda kicsúszott a kezéből, a kapu torkában ólálkodó Rondon pedig köszönte szépen és góllal büntette a bakit. Beto aztán a 72. percben is óriásit rontott, amikor túlzottan kint állt a kapujából, Hulk pedig ezt nagyszerűen vette észre és távolról kapura lőtte a labdát, ami a keresztlécről a gólvonal mögé vágódott – Rondon ismételten csak kapuba vágta a kipattanót, biztos, ami biztos.

A folytatásban aztán Beto több ízben is jóvá tette hibáit, volt pár nagy bravúrja, majd a csereként beállt Gameiro a hajrában beállította a 2-2-es végeredményt és így a Sevilla jutott be a legjobb négy közé.

Videó – Rondon gólja:

Videó – Hulk is meglepte a kapust:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik