Foci

Juve: Nem mi vagyunk a párharc esélyesei ez egyértelmű

pavel nedved (pavel nedved)
pavel nedved (pavel nedved)

A Bajnokok Ligája elődöntő párosításának sorsolását követően a csapatok képviselői.

“Kedden a Bajnokok Ligája történetének egyik legjobb félidejét játszottuk, a Barcelona ellen ugyanezt kell tennünk két teljes mérkőzésen” – mondta a Bayern képviseletében Paul Breitner, a klub tanácsadója, aki a Porto elleni 5-0-ás első 45 percet nevezte “alapnak”.

Jordi Mestre, a katalánok alelnöke szerint nem jelent problémát a Guardiola-szál, ugyanis ahogyan a szakember ismeri a klubot, úgy ők is tisztában vannak a korábbi Barca-futballista értékeivel és tudásával.

Emilio Butragueno, a királyi klub nagykövete elmondta, természetesen nehéz elődöntőre számít, ugyanakkor sokat segíthet az együttesnek, ha a sérült játékosok – mint például Gareth Bale, Karim Benzema és Luka Modric – felépülnek sérüléseikből.

 Fotó: Europress fotóügynökség

Pavel Nedved klubigazgató – aki a Juve legutóbbi nagy menetelésének egyik legfontosabb alakja volt – a sorsolás után arról beszélt, hogy a csapat és a szurkolók számára is örömteli, hogy a címvédő ellen játsszák az elődöntőt, melyben izgalmas párharcra számít a Real ellen.

“Nem mi vagyunk a párharc esélyesei ez egyértelmű, de jól akarunk játszani és ehhez megvannak a futballistáink” – mondta Nyonban Nedved.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik