Foci

Kubatov: Nem vitatkozni kell, hanem szurkolni

Kubatov Gábor (Kubatov Gábor)
Kubatov Gábor (Kubatov Gábor)

A Fradi elnöke a szurkolók kérdéseire válaszolt.

 Fotó: Neményi Márton

A zöld-fehér klub első embere a Blikk szerkesztőségében vendégeskedett, ahol a drukkerek kérdezhettek tőle. Kubatov válaszolt a vénaszkennerrel, ultrákkal, kormányzati szerepvállalással kapcsolatos felvetésekre is, ezekből válogatottunk.

A teljes kérdéssor ide kattintva olvasható

100% fradista:
Tisztelt Elnök úr! Nem gondolja, hogy legalább egy meccs erejéig eltörölhetné a szkennert, hogy az ultrák is be tudjanak menni. Én megértem az Ön álláspontját is, hogy minek jöjjenek az ultrák mikor így is szép számban vannak NÉZŐK. Az a baj, hogy nézők és nem szurkolók!!!

Kubatov Gábor:
Sokszor jött ilyen javaslat, de a szkennernek pont az a lényege, hogy el kell fogadni a club feltételeit.

Karesz:
Maga milyen iskolákat végzett, hogy mindenhez ilyen remekül ért, politikus, sportvezető, listakészítő, vagy csak egy egyszerű szélhámos autószerelő?

Kubatov Gábor:
Kommunikációs főiskolát végeztem. 50 éves vagyok, megfelelő élettapasztalattal. Sokan mondják, hogy a legnagyobb erényem a jó szervezőkészség.

István:
Tisztelt Kubatov! Mit gondol milyen időszak következik egy kormányváltás után, mint a gazdaságban, mint a fociban? Mit üzen Simicskának? Mit gondol arról, hogy Lázár szerint nem kell ennyi pénzt a fociba nyomni?

Kubatov Gábor:
Nem gondolom, hogy kormányváltás lesz. A magyar emberekben több a józanság. Üzenni nem szoktam senkinek (bár néha jól esne). Lázár Jánost pedig szeretném meghívni a Fradi sporttelepére, ahol kétezer gyermek sportol.

Fradi szurkoló:
Jó napot kívánok Elnök úr! Nekem az lenne a kérdésem, hogy még mindig a szurkolók jelentik a veszélyt a magyar fociban? Mikor látja be végre,hogy nincs értelme ennek az egész szinházasdinak?? Miért pont egy szétkaszabolt csirke lett a kabala?? Én úgy tudom hogy a FERENCVÁROS címere egy SAS!! A FERENCVÁROS MI VAGYUNK!!!!HAJRÁ FRADI!!

Kubatov Gábor:
Az, hogy a Ferencváros mi vagyunk, az végtelenül bosszant, mert ez a legpimaszabb, amit egy szurkoló tud mondani. A Fradi nem csak a szurkolókból áll. A Ferencváros az a szurkolókból, a sportolókból, azoknak a szüleiből, az edzőkből, az orvosokból, a masszőrökből, a pályákat ápoló munkásokból, a mosodai dolgozókból, a könyvelőkből és utolsó sorban az elnökből áll. Ez a Fradi.

Rózsa László:
Mikor lesz hajlandó az Elnök úr leülni a szurkolókkal egy nyilvános vitára, ahol meglehetne vitatni a kialakult helyzetet illetve a megvádolt és kitiltott szurkolók is kifejthetik a saját álláspontjukat ( gondolok itt a stadionon belüli fojtogatással megvádolt ex Fradi buszhálózat vezetőjére, ill. a ” haknizó” Fradisasra , stb. ) Köszönöm

Kubatov Gábor:
Nem vitatkozni kell, hanem bejönni és szurkolni a csapatnak.

Illés Tibor:
Tisztelt Elnök Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy a Ferencváros jelenlegi vezetésében miből van több: diplomából vagy politikusból?

Kubatov Gábor:
Fradistából.

Norbi:
Mikor mond le?

Kubatov Gábor:
Majd ha azt érzem, hogy több rosszat teszek mint jót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik