Foci

“Kutya” ül a Haladás kispadjára

Kuttir Attila (kuttor attila)
Kuttir Attila (kuttor attila)

Ideiglenesen Kuttor Attila, a labdarúgás berkein belül "Kutya" becenévre hallgató 574 NB1-es meccsel és 19 válogatottsággal büszkélkedő egykori hátvéd veszi át a Haladás irányítását.

A klub honlapjának adott nyilatkozatában Illés Béla elmondta, két-három edzővel állnak tárgyalásban és de addig, amíg megtalálják a végleges megoldást Kuttor Attilát nevezték ki ideiglenes vezetőedzőnek. “A kedd délelőtti tréninget már Kuttor irányította. Reményeink szerint egy-két napon belül kiderül, ki lesz a Haladás edzője” – mondta a sportigazgató a haladas.hu-nak.

 

Kuttor Attila eddig a szombathelyi utánpótlásban dolgozott
Forrás: haladas.hu 

Az ieiglenes megoldásra azért is van szükség, mert a rangado.hu információi szerint Szentes Lázár menesztése körül nem megy minden zökkenőmentesen, mivel a hétfő 18 órakor kezdődött taggyűlésen nem várt akadályokkal szembesültek a tulajdonosok.

A lap úgy tudja, a Haladás csapatát működtető gazdasági társaságnál senkinek nem tűnt fel, hogy mivel egy kérdésről elfelejtettek szavazni a legutóbbi taggyűlésen, a társasági szerződés módosítására nem került sor, vagyis a cégbíróságon nem jegyezték be az Illés Béla és Halmai Gábor nevével fémjelzett Halmill Kft-t új többségi tulajdonosként.

A többségi tulajdonos így továbbra is az önkormányzat, amelynek képviseltében Koczka Tibor alpolgármester ugyan jelen volt a hétfő délutáni rendkívüli taggyűlésen, de nem rendelkezett közgyűlési felhatalmazással, úgyhogy nem tudta megszavazni az új vezetőedző személyét, sőt Szentes Lázár menesztését sem.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik