Foci

Az MTK-tól is kikapott az ETO

Torghelle Sándor (torghelle sándor, )
Torghelle Sándor (torghelle sándor, )

A fővárosiak 2-1-re nyertek.

A nehéz helyzetben lévő Győri ETO labdarúgócsapata szombaton az MTK-hoz látogatott az OTP Bank Liga 24. fordulójában. Mindössze 13 percet kellett arra várni, hogy megrezzenjen a háló, azonban Torghelle az alapvonal mögül kanalazta vissza a labdát a beadásnál, így joggal érvénytelenítették a találatot.


Fotó: MTI

Szép csendben csordogált a meccs a folytatásban, majd a 29. percben már érvényes gólt szerzett az MTK: mivel Kantát korábban sérülés miatt le kellett cserélni, így Pölöskei végezte el a fővárosiak szabadrúgását, a kapus tehetetlen volt a lövésnél. Nem kellett sokat várni az egyenlítésre, Priskin kapott labdát a szélen, a tizenhatoson belülre tört, majd a kapu hosszú oldalába lőtt. Volt pár lehetőség még a szünetig, de egyikből sem született újabb gól, 1-1-nél cseréltek térfelet a csapatok.

A második játékrész eleje nem hozott túl sok helyzetet, majd a 60. percben ismét vezetést szerzett az MTK, Csiki lőtt a hálóba egy védőről lepattanó labdát. Nem kényeztettek el minket a csapatok a lefújásig, kapura lövések csak elvétve akadtak és azok sem voltak igazán veszélyesek. Az ETO ugyan nagy erőket mozgosított az egyenlítés reményében az utolsó percekben, de az eredmény nem változott a lefújásig, az MTK 2-1-re nyert.

Eredmény – OTP Bank Liga, 24. forduló

Bozsik Stadion, 1091 néző, v.: Solymosi

MTK – Győri ETO 2-1 (1-1)

MTK Budapest: Hegedüs – Baki, Vass Á., Vukmir, Vadnai (Poór, a szünetben) – Horváth Zs., Pölöskei, Kanta (Hajdú, 11.), Thiam, Csiki (Bese, 91.) – Torghelle

Győri ETO FC: Kamenár – Brdarovszki, Lang, Nagy Á., Ibánez – Kerékgyártó (Stevanovic, 54.), Kamber (Mayer, 66.), Windecker – Pátkai, Priskin, Koltai (Mervó, 79.)

gólszerzők: Pölöskei (29.), Csiki (60.), illetve Priskin (34.)

sárga lap: Vukmit (51.), illetve Lang (28.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik