Foci

Dulakodás a Diósgyőr edzésén

Georges Griffiths (georges griffiths, )
Georges Griffiths (georges griffiths, )

Georges Griffiths és Németh Milán pénzbüntetést kapott.

Nem unatkoznak a diósgyőri labdarúgóklub háza táján: előbb Koman Vladimir és Miroslav Grumic szólalkozott össze a pályán mérkőzés közben, majd bejelentették, hogy Szivics Tomiszlav távozik a szezon végén. Ha mindez nem lenne elég, a klub szerdai közleménye szerint a keddi edzésen is volt némi feszültség, két játékos dulakodott, amiért pénzbüntetést kaptak.

A dvtk.eu közleménye:

„A DVTK kedd délutáni edzésén egy ütközés után csapatunk két játékosa, Georges Griffiths és Németh Milán összeszólalkoztak, majd némi dulakodást követően a vezetőedző az öltözőbe parancsolta a játékosokat.

Az érintettek még kedden éjszaka személyesen átbeszélték a történteket Árki Gábor sportigazgatóval, ez alapján a klub vezetése pénzbüntetéssel sújtotta a labdarúgókat.

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a Diósgyőr számára még akkor is elfogadhatatlan a játékosai részéről az ilyen, sportemberhez méltatlan magatartás, ha tudjuk, ehhez hasonló eset nem egy klub életében előfordult már.

A DVTK ezzel lezártnak tekinti a történteket, így a szerda délelőtti tréingen már újra teljes létszámban vett részt a keret, és tovább készül a hétvégi, Videoton elleni rangadóra.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik