Foci

BL: vérfürdő, harapás, ütés

Mario Mandzukic (mandzukic)
Mario Mandzukic (mandzukic)

A keddi Atlético-Real BL-negyeddöntő első mérkőzésén volt minden, csak éppen gól nem. Soha rosszabb 0-0-át!

Lehetett volna rém unalmas is az Atlético-Real (0-0), de nem volt az. Inkább háborúra emlékeztetett. Amit mondjuk Mario Mandzukic, az Atlético csatára kapott (és adott is persze) az egy évadra elegendő bárkinek. Egyértelműen látszott, hogy a Real védői rá vannak állva a horvátra, aki remekül érkezik, lábbal, de főleg fejjel veszélyes. Sergio Ramos már az első percben lekönyökölte, de az “ősi ellenség hazájából érkező szerb sporttárs nem igazán akart tudomást venni ezekről. A Real védője aztán az 51. percben “végezte ki” igazán a horvátot, akinek ömlött a vér a fejéből. Mindezt büntetlenül.

Dani Carvajallal is meggyűlt a baja Mandzukicnak. Ketten a 61. percben akaszkodtak össze. A horvát megfogta a Real jobbvédőjének a mezét, aki előbb mintha megharapta volna a támadó kezét, majd nemes egyszerűséggel gyomron vágta…   

Milorad Mazsics játékvezető vagy nem látta az esetet, vagy nem akart róla tudomást szerezni, ahogy Mandzukic vérző fejéről sem. Érdekes. Majd az UEFA nyilván kivizsgálja az esetet. Ha valóban harapás történt, akkor az a 2014-es brazíliai világbajnokságon történt Luis Suárez vs. Giorgio Chiellini történet után kíváncsian várjuk, lesz e újra négy hónapos eltiltás.

 

Eredmények – Bajnokok Ligája, negyeddöntő, 1. mérkőzések

Atlético Madrid (spanyol)-Real Madrid (spanyol) 0-0
   
Juventus (olasz)-AS Monaco (francia) 1-0 (0-0)
Gólszerző: Vidal (57. – büntetőből)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik