Foci

BL: ez nem volt tizenegyes!

morata (Ricardo Carvalho, Alvaro Morata)
morata (Ricardo Carvalho, Alvaro Morata)

Leonardo Jardim, a franciák portugál mestere kifakadt a keddi Juventus-Monaco BL-negyeddöntő után az ellenük megítélt büntető miatt.

 Ricardo Carvalho (kék) Alvaro Moratával együtt esett be a büntetőterületen belülre
Fotó: europress 

A Juventus hazai pályán csak begyötört egy gólocskát büntetőből az AS Monaco ellen, így minimális előnyből várhatja a visszavágót. Massimilano Allegri, a Juventus vezetőedzője Pirlónak hálálkodik. A középpályás februári sérülése óta először lépett pályára és ahogy az edző fogalmazott a mérkőzés után, volt is hetven jó perce. “Ötven napig nem játszott. Szükségem van olyen játékosokra, akik pontosan passzolnak.  Ők azok, akik eldönthetik az ilyen szoros mérkőzéseket, mert az ellenfél védelmének feltöréséhez elengedhetetlenek a kulcspasszok. Most is mi történt? Pirlo indítása után jutottunk tizenegyeshez. Az eredmény jó, mivel nem kaptunk gólt hazai pályán, de az előnyünk kicsi” – jelentette ki a Juve edzője.”


Leonardo Jardim, a Monaco mestere nem hálálkodott senkinek, inkább a játékvezetőt szidta a mérkőzést követően „Ez nem volt tizenegyes, így igazságtalanságnak érzem az eredményt. Csalódott, mert jól futballoztunk, de az eredmény nem ezt mutatja, mert nem tudtuk gólra váltani a helyzeteinket” – jelentette ki a portugál edző. Mondjuk igaza van.

Szerintünk ha volt is valami testi kontaktus Ricardo Carvalho és Alvaro Morata között, az még mindenképpen a 16-os vonala előtt történt, aztán csak berepültek a büntetőterületen belülre.

Eredmények – Bajnokok Ligája, negyeddöntő, 1. mérkőzések

Atlético Madrid (spanyol)-Real Madrid (spanyol) 0-0
   
Juventus (olasz)-AS Monaco (francia) 1-0 (0-0)
Gólszerző: Vidal (57. – büntetőből)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik