Foci

Betekintettünk a PSG-Barca kulisszái mögé

barcelona (barcelona)
barcelona (barcelona)

Ideges, feszült hangulatról nem számolhatunk be, de azért mindenki a szerdai BL-negyeddöntő lázában ég.

Több állandó kezdőjátékosának hiánya ellenére is bizakodva várja a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének szerdai első mérkőzését az FC Barcelonát vendégül látó Paris Saint-Germain. A legnagyobb érvágás, hogy a francia csapat eltiltás miatt nem számíthat a svéd Zlatan Ibrahimovicra és az olasz Marco Verratira, a védelemből pedig az egyik legfontosabb pillér, a brazil David Luiz hiányzik majd sérülés miatt.

“A téli szünetben nagyon keményen dolgoztunk, így most, a szezon késői szakaszában jó formában vagyunk, megragadtuk a pillanatot, miközben tavaly ugyanekkor éppen hullámvölgybe kerültünk” – értékelte a helyzetet Laurent Blanc, a PSG vezetőedzője.

Miután a Barcelona megérkezett Párizsba Gerard Piqué, fogalmazta meg a várható forgatókönyvet, miszerint a Luís Suárez, Neymar, Lionel Messi uruguayi-brazil-argentin támadósor lehet az, amelyre a Barcelonának építenie kell a PSG elleni negyeddöntős párharcban. “Soha nem láttam még pályafutásom során olyan jó viszonyt, mint amilyen Luis, Neymar és Leo között van, ráadásul mindhárman a világ legjobbjai közé tartoznak” – jegyezte meg Piqué.

[VIDEO HIGHLIGHTS]Last training session at the Parc des PrincesAll about the match: http://ow.ly/LAFyF Els detalls de l’entrenament del Barça a ParísTot sobre el partit: http://ow.ly/LAFK5 Los detalles del entrenamiento del Barça en ParísTodo sobre el partido: http://ow.ly/LAFSB #PSGFCB #UCL #video #FCBarcelona

Posted by FC Barcelona on 2015. április 14.

 

Luis Enrique, a Barca vezetőedzője eltiltás miatt nem küldheti pályára a jobbhátvéd Dani Alvest, őt vélhetően Adriano vagy Martin Montoya helyettesíti majd. Viszont már a helyszínen tartózkodik Jorge Horacio Messi, azaz Lionel Messi édesapja, aki nyilván a keddi edzés után a szerda esti meccsen is személyesen jelen lesz.

 Jorge Horacio Messi személyesen ellenőrizte “fia formáját”
Fotó: europress 

A párizsi együttes a BL mostani kiírásának csoportkörében 3-2-re nyert otthon a Barcelona ellen, majd a Nou Campban 3-1-es vereséget szenvedett. A katalán csapat 2013-ban idegenben szerzett gólokkal múlta felül a negyeddöntőben a PSG-t, mivel az 1-1-gyel zárult hazai meccs után a párizsi visszavágón 2-2-t játszott riválisával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik