Foci

Szurkolók közé hajtott egy autó a megyei bajnokin

labdarúgás (labdarúgás, )
labdarúgás (labdarúgás, )

A nézők összeverekedtek, majd egy autó szélvédőjét biciklivel törték be a nógrád megyei Kállón.

A nogradfoci.hu beszámolója szerint a megyei harmadosztályú Kálló-Vanyarc mérkőzést a nézőtéri rendbontás miatt kellett félbeszakítani.

Maga a mérkőzés nem volt túl érdekes, a második félidőben azonban vezetést szereztek a vendég kállóiak, és itt elszakadt a cérna. A két együttes szurkolói ugyanis összeugrottak.

 Fotó: MTI

Ahogy írják, “a két csapat egy-egy drukkere egymásnak esett, a verekedés közben a játéktér melletti partfalról a pálya mellé gurultak le, ahol folytatódott a viszály. Ezt követően egy hazai szimpatizáns társa segítségére igyekezett, majd vanyarci nézők próbálták meg csillapítani a kedélyeket, kisebb-nagyobb sikerrel, mert ez a próbálkozás az érintetteket nem hatotta meg, folytatták tovább a párbajt, ami aztán nagy nehezen lecsendesedett.”

Miután helyre állt a rend, pár percig béke honolt a pályán, de nem sokkal később egy Ford Transit kisteherautó próbálta meg elsodorni az út szélén szemlélődő nézőket (egyesek szerint megpróbált belehajtani a tömegbe), a jelenlévők pedig ijedtükben a pálya széléig ugrottak, majd a kocsi korábbi szándékát megismételvén visszafordult. Erre érkezett a válasz, az egyik drukker egy kerékpárt hajított az autó szélvédőjébe.

Emiatt a szövetségi ellenőr jelzésére a játékvezető a 88. percben, 1-0-s vanyarci vezetésnél beszüntette a mérkőzést. Egyesek szerint ezután verekedés, míg más elmondások alapján csak szópárbaj következett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik