Foci

Fradi-Újpest: nem volt bekapcsolva a gólvonal-technológia

Fradi-Újpest (fradi, újpest, )
Fradi-Újpest (fradi, újpest, )

Csak találgatni lehet, hogy Kim Ojo fejese után Dibusz Dénes még idejében elérte-e a labdát.

Vasárnap rendezték a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának rangadóját, a Ferencváros fogadta az Újpestet. A találkozót végül a hazaiak nyerték meg 2-0-ra, mind a két gólt a második játékrészben született.

A találkozó fordulópontja 1-0-s ferencvárosi vezetésnél történt, amikor egy jobboldali beadás után a csereként beállt Kim Ojo fejesét hatalmas bravúrral védte Dibusz Dénes. A csakfoci.hu cikke szerint csak sejthetjük, hogy a labda nem haladt át teljes terjedelmével a gólvonalon, a Groupama Arénába telepített gólvonal-technológia ugyanis nem volt bekapcsolva a mérkőzésen, így perdöntő bizonyíték híján maradtunk. A portál értesülései szerint a rendszer működtetése esetenként másfél millió forint.

Mivel az alapvonali játékvezető úgy látta, hogy nem volt bent a labda teljes terjedelmével, így a játék folyatódhatott, a Fradi vezetett kontrát, melynek végén Suljic utolsó emberként, piros lapot érőn rántotta le a kilépő Böde Dánielt. A szabadrúgást Varga Roland bevarrta az újpesti kapuba, a találkozó pedig végleg eldőlt.

Videó – Az ominózus jelentsor 4:30-tól:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik