Foci

Az év legkomikusabb meccse után fakadt ki a Győr edzője

Vasile Miriuta (vasile miriuta, )
Vasile Miriuta (vasile miriuta, )

Vasile Miriuta a lefújás után elmondta, vagy ő távozik, vagy jónéhány játékos.

Hihetetlen meccset játszott egymással a Győr és a Nyíregyháza szombaton az ETO Parkban. Volt ott minden, borzasztó nagy öngól, botrányosan rossz csatárteljesítmény, utolsó perces győztes gól, így aki nem látta a találkozót, érdemes visszanézni az összefoglalót.

A Győr – részben az elmúlt hetek nehézségei miatt is – rém gyengén focizott az első félidőben, így ha a vendég Szpari jobban koncentrál a befejezéseknél, 45 perc után el is dönthették volna a három pont sorsát.

 Fotó: MTI

Ehelyett viszont csak két gólt rúgtak, majd a szünet után az ETO felpörgött és egyenlíteni tudtak, de a 95. percben Pekár révén a Nyíregyháza nyerte meg a mérkőzést (2-3).

A lefújás után Vasile Miriuta ingerülten nyilatkozott: “Már itt voltak a menedzserek, az öltözőben beszélnek a játékosok. Ehhez nem fogom a nevem adni. Ilyen nincs, hogy rossz helyzetben van a csapat, és mindenkinek más jár a fejében. Ingázom Budapest és Győr között, már nem tudom leadni a szállodai számlát, saját pénzemen jövök. A játékosok viszont nem adnak bele mindent. Vörösbaranyi József ezeknek a menedzsere, ott volt az öltözőben, már beszéltek tegnapelőtt. Ezt nem fogom megengedni. Vagy pár játékosnak vagy Miriuta Lászlónak kell mennie.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik