Foci

Ilyen még nem volt az NB I-es szezonban

Dragan Vukmir (dragan vukmir, )
Dragan Vukmir (dragan vukmir, )

Döntetlent játszott Dunaújvárosban az MTK. Inkább küzdelmes, mint látványos 0-0-át láthattunk. Az MTK először ikszelt a szezonban.

Szombaton délután a sereghajtó Dunaújváros otthonában vendégeskedett a labdarúgó OTP Bank Liga második helyén tanyázó MTK. Lehet, hogy a korai időpont miatt, de elég álmos meccset játszottak a csapatok, az első félidőben például mindössze egy értékelhető momentum volt, de Jakab lövése is elkerülte a kaput.


Nem tudott nyerni a sereghajtó otthonában az MTK
Fotó: MTI

A körmünket a második játékrészben sem rágtuk le az izgalomtól, a kapuk elvétve forogtak csak veszélyben. Az MTK így is megnyerhette volna a meccset, Horváth került ajtó-ablak helyzetbe a 78. percben, de középre lőtte a labdát, a hazaiak kapusa így védeni tudott. Az egy-egy pont igazából egyik csapatnak sem jó: a Dunaújváros az utolsó helyen maradt, az MTK-t pedig akár egy Újpest elleni győzelemmel meg is előzheti a Ferencváros. A derbit vasárnap rendezik.

A fővárosi kék-fehérek több mint egy év után végeztek újra döntetlenre. Legutóbb 2014. március 1-én kellett “osztozkodniuk” a pontokon, azóta 34 bajnokit játszottak.

Eredmény – OTP Bank Liga, 23. forduló

Dunaújváros, 1247 néző, v.: Iványi

Dunaújváros – MTK 0-0

Dunaújváros Pase: Nagy G. – Villám, Vaskó, Szekeres, Hidvégi (Thiago, 77.) – Jakab (Grubjesic, 56.), Farkas V., Petneházi (Lázár, 68.), Csehi, Orosz – Eppel

MTK Budapest: Hegedüs – Nagy T., Baki, Vukmir, Vadnai – Vass Á., Pölöskei, Kanta – Horváth Zs., Torghelle, Hrepka (Bese, a szünetben)

Gólszerző:

Sárga lap: Villám (66.), illetve Nagy T. (43.), Pölöskei (64.), Vukmir (84.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik