Foci

Ibrahimovic: Az eltiltásom a foci szégyene

Zlatan Ibrahimovic (zlatan ibrahimovic, )
Zlatan Ibrahimovic (zlatan ibrahimovic, )

Természetesen nem ért egyet a Francia Labdarúgó Szövetség (LFP) döntésével.

Pénteken mi is írtunk róla, hogy az LFP eltiltotta négy mérkőzésre Zlatan Ibrahimovicot, aki március 15-én azt találta mondani, hogy „már 15 éve futballozom, de még soha nem láttam ilyen bírót, mint ebben a szaros országban. Ez az ország nem érdemli meg a PSG-t”. Az ügy pikantériája, hogy mindezt nem „élesben” mondta, hanem épp az öltöző felé haladva, csak rögzítették a kamerák és nyilvánosságra került.


Fotó: Europress Fotóügynökség

A kijelentése nagy vihart kavart, Ibraimovic pedig elnézést kért szavaiért, de ez nem hatotta meg a szövetséget. A svéd támadó most közleményben tudatta a véleményét:

„Ez az egész egy komédia. Nevetséges, sportszerűtlen, a labdarúgás szégyene. Sokkal jobban örülnék, ha eltiltottak volna az egész szezonra, akkor máris belekezdhetnék a vakációmba – füstölgött a svéd. – Ennek az eltiltásnak nem szabadott volna megtörténnie. Nem a játékvezetőnek szóltak a szavaim. Volt egy normális beszélgetésünk, ezt elismerte ő is.”

A döntés értelmében Ibrahimovic legközelebb május 9-én, a Guingamp elleni bajnokin léphetne pályára. Szombaton, a Ligakupa-döntőben még szerepelhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik