Foci

Iszonyatosan nagy gólt lőtt a dortmundi

Borussia Dortmund (borussia dortmund, )
Borussia Dortmund (borussia dortmund, )

Sebastian Kehl a Német Kupa negyeddöntőjének hosszabbításában bombázott a hoffenheimi kapuba.

Azon már nem is csodálkozunk, hogy szemben a teljes hétvégi NB1-es forduló – nyolc bajnoki – 14 261-es nézőszámával, a Német Kupa elődöntőjébe kerüléséről döntő meccsre nyolcvanezer drukker(!) látogatott ki a Signal-Iduna-Parkba… Ők azt láthatták, hogy miután Szubotics megszerezte a hazaiaknak a vezetést, a vendég Hoffenheim 10 perc alatt fordított.

 Ne keressék Sebastian Kehlt a képen, mert nem fogják megtalálni. Épp a rakás alján könyörög levegőért.
Fotó: europress 

Bajban volt a Dortmund, mert a bajnokságban 33 ponttal csak a 10. helyen áll, így leginkább a kupában él még a remény a nemzetközi szerepléshez. Így aztán a második félidőben mindent megtettek az egyenlítésért, ami Pierre-Emerick Aubameyang 57. percben eleresztett fejesével sikerült is.

A 90 perc nem hozott, további gólt és döntést, jöhetett a hosszabbítás, ahol aztán Sebastian Kehl egy kipattanó labdát pattanásból, védhetetlenül vágott a kapu bal oldalába.

Azt nem tudjuk hirtelenjében eldönteni; magyar részről öröm, vagy üröm, hogy Szalai Ádám ezen a meccsen is a Hoffenheim kispadját koptatta.

NÉMET KUPA, NEGYEDDÖNTŐ, EREDMÉNYEK:

Borussia Dortmund–Hoffenheim 3–2 – hosszabbítás után (Szubotics 19., Aubameyang 57., Kehl 107., ill. Volland 21., Firmino 28.)

Wolfsburg–Freiburg 1–0 (R. Rodriguez 72. – 11-esből)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik