Foci

Így szórják a pénzt a magyar focicsapatok

labdarúgás (labdarúgás, )
labdarúgás (labdarúgás, )

Hetvenhat mérkőzésből hetvenkét vereség, mínusz 316-os gólkülönbség. Mindez TAO-pénzből.

A futballsznob.blog.hu járt utána annak, hogy mire is költik az alacsonyabb osztályban játszó magyar focicsapatok a társasági adókedvezményből befolyt összeget. Rábapodrányban például 50 ezer forintért vettek 10 darab bemelegítő krémet, miközben a patikában a legnagyobb kiszerelésű Ben Gayt be lehet szerezni 1214 Ft-ért is. Cibakházán bő 2 millió 300 ezret kaptak egy főállású gondnokra, napi nyolc órában, pedig a játékosok heti 12-őt edzenek. Semjénházán és Szarvaskenden pedig 30-33 ezer forintos meccslabdákat használnak, pedig 6-8-ezerből is meg lehetne oldani.

A blog részletesebben foglalkozik a harmadosztályú Felsőtárkánnyal, amely nevében annak ellenére viseli a Fortress nevet, hogy a brókercéget egy éve betiltották és a főszponzor előzetesben van. A bejegyzés kiemeli, hogy a 2013-ban, százmilliós pályaberuházás keretében felújított öltözőt egy évre rá 32 millióból kellett felújítani.

A felsőtárkányi nagypályás csapatok mindeközben idén 76 mérkőzésből 72-őt elveszítettek, tavaly pedig volt olyan együttes az utánpótlásban, amelyik mínusz 316-os gólkülönbséggel zárta az évet…

További érdekességek a futballsznob.blog.hu-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik