Foci

Mindenki erről a csodagólról beszél

charlie adam (charlie adam)
charlie adam (charlie adam)

Charlie Adam saját térfeléről vette be a Chelsea kapuját.

Mint arról beszámoltunk, a Chelsea ugyan 2-1-re legyőzte a Stoke csapatát, mégis a piros-fehérekről és a szépítő találatukról beszél mindenki, hiszen Charlie Adam a saját térfeléről emelt Courtois kapujába.

A skót középpályás legalább 60 méterről vette be a hazaiak hálóját, a lefújás után pedig elmondta, sose gondolta volna, hogy képes ekkora erővel eltalálni a labdát.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

“Ez olyan pillanat, amire mindig is emlékezni fogok. Láttam, hogy kint áll a kapus, gondoltam megpróbálom és bejött, de ehhez nagy szerencse is kellett. Ilyen csak egyszer történetik meg az életben” – nyilatkozta.

Természetesen a Chelsea menedzsere, Jose Mourinho sem hagyta szó nélkül a dolgot: “Fantasztikus volt, a világ minden labdarúgója ilyen gólt akar szerezni. Diego Maradona és Lionel Messi brilliáns játékosok, de még ők sem találtak így a kapuba.”

A legendás labdarúgó, Alan Shearer röviden, de tömören így fogalmazott: “Ez volt a legszebb távoli gól amit valaha láttam a Premier League-ben. Egyrszét a távolsága, másrészt amiatt, hogy Európa egyik legjobb kapusának lőtte.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik