Foci

Loki: gól egy sem, piros lap kettő is

Kondás Elemér (kondás elemér, )
Kondás Elemér (kondás elemér, )

A címvédő és dobogós helyekért küzdő Debrecen gól nélküli döntetlent ért el a bennmaradásért harcoló Pécs otthonában.

Nem lehetett túlságosan elégedett a lefújás után az az 1500 néző, aki kilátogatott a pécsi stadionba, ugyanis a csapatok gyenge színvonalú meccsen ikszeltek. Az első félidőben szinte helyzet sem akadt, fél óra telt el, mire megszületett az első kapura lövés.

A szünet után a Pécs volt veszélyesebb, a Loki viszont teljesen súlytalanul focizott.. A 69. percben Mihelic két perc alatt két sárgát gyűjtött, így megkapta a pirosat, majd Sidibe is idő előtt mehetett az öltözőbe.

 Fotó: MTI

A meccset kilenc emberrel befejező Debrecen azonban megúszta kapott gól nélkül, így mindkét együttes egy ponttal gazdagodott.  A hajdúságiak a mostani pontvesztéssel komoly lépéshátrányba kerültek, ugyanis a jelenleg ezüstérmes Ferencvárossal szemben öt pontra nőtt a hátrányuk, a később pályára lépő MTK pedig győzelmével hat pontra is elhúzhat.

A mecsekaljaiaknak sem volt jó a döntetlen, mert nem tudtak eltávolodni a kieső zónától, mindössze három ponttal előzik meg a vasárnap játszó Budapest Honvédot.

Eredmény – OTP Bank Liga, 22. forduló

PMFC-Matias – DVSC-TEVA 0-0
Pécs, 1500 néző, v.: Németh Á.
 
Piros lap:
Mihelic (69.), Sidibe (90.)
Sárga lap:
Márkvárt (64.), illetve Bouadla (15.), Mihelic (67., 69.)
 
PMFC-Matias: 
Poleksic – Pauljevic, Balogh B., Causic, Uzoma (Tadejevic, 92.) – Rácz (Kővári, 80.), Márkvárt, Horváth A. (Frőhlich, 72.), Weitzer, Szatmári – Makriev
 
DVSC-TEVA: 
Novakovic – Jovanovic, Mészáros, Brkovic, Korhut – Mihelic, Varga J., Bouadla (Bódi, 76.), Szakály P. – Sidibe, Tisza (Kulcsár T., a szünetben)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik