Foci

Ízekre szedte a Puskás Akadémiát a Real Madrid

puskas-akademia(960x640).jpg (puskás akadémia)
puskas-akademia(960x640).jpg (puskás akadémia)

A házigazda Puskás Akadémia U17-es labdarúgócsapata 4-1-es vereséget szenvedett a Real Madridtól a nyolcadik alkalommal kiírt Puskás Suzuki Kupa utánpótlástorna első szombati mérkőzésén.

A felcsúti csapat bátran játszva, jól kezdte a mérkőzést, de David Celador együttesével szemben nem használta ki lehetőségeit – írja a puskassuzukicup.net.

A 18. percben Alcántara egy kapu előtt ide-oda pattogó labdából, a 23. percben Gómez Alcón egy nagy szóló után talált Balogh kapujába.

A második játékrészt is góllal kezdték a spanyolok, Rodriguez Arnaiz és Alcántara a 43. percben ismét mattolta a hazai védelmet. 

 Fotó: puskassuzukicup.net

A kegyelemdöfést jelentő találatot a 62. percben a csereként beálló Hernández szerezte, aki gólját egy nagy kapushibának is köszönhette.

A negyedik gól után még megrázta magát a Puskás és egy kontratámadás végén, Zsigmond Bence találatával kozmetikázta az eredményt.

Ezzel eldőlt, hogy a hazai csapat az 5. helyért játszik hétfőn, míg a vasárnapi Feyenoord – Real Madrid találkozón a döntőbejutás lesz a tét.

Eredmény – Puskás Suzuki Kupa

A csoport: 
Real Madrid (spanyol)-Puskás Akadémia 4-1 (2-0)
Gólszerzők: Zsigmond illetve Alcántara, Gómez Alcón, Rodriguez Arnaiz, Hernández Cruz 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik