Foci

Döntetlen a kihagyott ziccerek meccsén

eto park (eto park)
eto park (eto park)

Elképesztő helyzetek maradtak ki a Győr-Kecskemét találkozón.

Az elmúlt hetek eseményei után csoda, hogy a győri játékosok tudnak a futballra koncentrálni, a Kecskemét ellen pedig még inkább fontos volt a pontszerzés, ugyanis a lilák az elmúlt négy meccsüket zsinórban megnyerték.

 Fotó: MTI

Az ETO remekül nyitotta a találkozót, az első tíz percben három gól is lőhettek volna, de csak egyszer vették be a kaput Priskin Tamás révén. A folytatásban a győriek jól használták ki a védők hibáit, de a ziccerek kimaradtak, mint ahogy a szünet után a kecskeméti lehetőségek is.

A KTE sokkal jobban focizott a második etapban, teljesen átvették az irányítást, majd a 63. percben Novák emelése után Bebeto közelről fejelt a gólvonal mögé.

Az eredmény már nem változott, maradt az 1-1, de a helyzetek láttán akkor sem lepődtünk volna meg, ha 4-4-gyel zárul a mérkőzés.

Eredmény – OTP Bank Liga, 22. forduló

Győri ETO FC-Kecskeméti TE 1-1 (1-0)
Győr, ETO Park, 1000 néző, v.: Karakó

Gólszerzők: Priskin (4.), illetve Bebeto (62.)
Sárga lap:
Windecker (61.), Lipták (65.), illetve Bebeto (54.), Vukasovic (63.), Radoja (88.)

Győri ETO FC: Pogacsics – Brdarovski, Lang, Lipták (Bucsa, 74.), Ibánez – Priso (Strestík, 67.), Windecker, Pátkai (Kamber, 54.) – Rudolf, Priskin, Koltai

Kecskeméti TE: Tujvel – Lovric, Skopljak, Karan, Gyagya (Radoja, a szünetben), Laczkó – Kitl, Vukasovic, Savic (Fótyik, 91.) – Bebeto, Novák (Szalai D., 83.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik