fradibusz (fradibusz)
Foci

Vidéki szurkolókkal töltené meg stadionját a Fradi

A Ferencváros labdarúgócsapata elindította a FradiBusz-hálózatot, amely a fővárosi csapat vidéki szimpatizánsainak biztosít lehetőséget arra, hogy az ország egész területéről kényelmesen és kedvező áron utazhassanak a zöld-fehérek hazai találkozóira.

Az FTC pénteki közleménye szerint az első utakra a jövő vasárnapi, Újpest elleni rangadó alkalmával kerül majd sor. A hálózat kilenc útvonalon áll a Ferencváros drukkereinek a rendelkezésére, az intézkedéssel a klub célja az, hogy Budapesttől távoli településekről is minél többen el tudjanak utazni a Groupama Arénába.

A FradiBusz-hálózatot a közlemény szerint “egy úgynevezett előregisztrációs folyamattal azok is igénybe vehetik, akiknek még nincs szurkolói kártyájuk, így nem csak a buszjegyet vásárolhatják meg, hanem a belépőjüket is, amely nélkül nem szállhatnak fel a buszokra.” A buszjegy ugyanakkor nem elég az utazáshoz, ehhez ugyanis az adott összecsapásra szóló online megváltott belépővel is rendelkeznie kell a drukkereknek.

A jegyárakról és az útvonalakról a fradi.hu mellett a fradibusz.hu honlapon tájékozódhatnak az érdeklődők, s április 3-tól utóbbin lehet megvásárolni a buszjegyeket is.

Ajánlott videó