Foci

Thomas Doll: A bajnoki cím eldőlni látszik

thomas doll (thomas doll)
thomas doll (thomas doll)

Telt ház várhatja Felcsúton a ferencvárosi labdarúgócsapatot.

A labdarúgó OTP Bank Liga pénteki nyitómérkőzését a felcsúti Pancho Arénában játsszák, ahol a Puskás Akadémia fogadja a Ferencvárost. Az ősszel a zöld-fehérek hazai környezetben 2-1-re nyertek Benjamin Lauth és Böde Dániel góljával.

„Fizikálisan nagyon erősek, folyamatosan gyűjtögetik a pontokat. Igyekeztünk a mérkőzés felvételek segítségével feltérképezni a játékukat. Nem könnyű felkészülni egy Fradi ellen, de megtettünk minden tőlünk telhetőt. A szakmai stáb azon dolgozott a héten, hogy olyan támpontokat adjon a játékosainknak, amit hasznosítani tudnak majd a pályán. Talán még a Videoton elleni teljesítmény is kevés ahhoz, hogy eredményesek legyünk most. Ami mellettünk szól, hogy a jobb csapatok ellen nekünk mindig sikerül jó teljesítményt nyújtanunk. Játékban sokszor felvesszük a versenyt az élcsapatok ellen is. Nem minden csapat ellen tudunk dominálni, de akkor is próbáljuk a saját játékunkat játszani. Bízom benne, hogy hazai környezetben a játékosaim nagyon motiváltak lesznek a Ferencváros ellen” – mondta Benczés Miklós a pfla.hu-nak a mérkőzés kapcsán.


Fotó: fradi.hu

Thomas Doll szerint játékosainak végig koncentrálniuk kell a mérkőzésen:

„Úgy gondolom, a bajnoki cím kérdése eldőlni látszik. A célunk, hogy megszerezzük a második helyet, és kvalifikáljuk magunkat az Európa Ligába. Emellett természetesen szeretnénk megnyerni a Magyar Kupát és a Ligakupát is. Láttam a Puskás Akadémia FC Videoton elleni meccsét, nagyon megnehezítették a fehérváriak dolgát. Koncentráltan játszottak, és látszott, hogy nemcsak a védekezéssel törődnek, hanem játszani is tudják a futballt. Mindig nehéz egy ilyen kompakt, jól együtt dolgozó csapat ellen játszani. Végig koncentrálnunk kell a mérkőzésen, és az eddig megszokott mentalitással kell a pályára lépnünk. Jó formában vagyunk, ezért a lényeg, hogy a saját játékunkat játsszuk. Nehéz találkozóra készülünk, amelyre maximálisan fel kell készülnünk” – mondta a német szakember a felcsútiak honlapjának.

A pfla.hu beszámolója szerint várhatóan telt ház előtt rendezik meg a mérkőzést.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik