Foci

Így fest az új, családbarát Fradi-sas

fradi-sas (fradi-sas)
fradi-sas (fradi-sas)

A Ferencváros új kabalaállatát csütörtökön mutatták be.

Mint arról korábban beszámoltunk, telefonon közölték a Ferencváros egykori kabalájával, hogy a jövőben már nem tartanak igényt a szolgálataira. A sas megszemélyesítője elmondta, mellbe vágta a hír.

 Ilyen volt…
Fotó: Facebook 

A zöld-fehéreknél ezt követően hamar új korszak vette kezdetét: a klub csütörtöki sajtóóráján mutatta be az új sast, amely szeretne hamar a szurkolók kedvencévé válni.

“Klubunk kabalaállata lendületes, mozgékony, családbarát lesz a jövőben. Együtt szurkol a lelátón drukkereinkkel, igazi szórakozássá teszi labdarúgó-csapatunk mérkőzéseit” – írja a fradi.hu.

 …ilyen lett
Fotó: Facebook 

Mint írják, az FTC kérdőív formájában kikérte több tízezer, szurkolói kártyával rendelkező drukkerük véleményét. A válaszadók 63 százaléka jó ötletnek tartotta az új jelmez elkészítését. Azt pedig a válaszadók 90 százaléka támogatta, hogy a sas mozgékonyabb, olyan kabalaállat legyen, amely különböző eseményeken is ott van a csapat mellett.

“Nagyon tekintélyes, és jó dolog, hogy a klubnak van egy ilyen kabalaállata. Ez elsősorban a szurkolóknak szól, és az a legfontosabb, hogy a drukkereknek tetsszen” – nyilatkozott Gera Zoltán a bemutatón.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik