Foci

Dzsudzsák: Benne volt a három pont a meccsben

Dzsudzsák Balázs (dzsudzsák balázs, )
Dzsudzsák Balázs (dzsudzsák balázs, )

A válogatott labdarúgó szerint domináltunk Görögország ellen.

Dárdai Pál korábban azt mondta, a minimális célkitűzés a döntetlen a görögök elleni mérkőzésen. Ezt hozta is a magyar labdarúgó-válogatott, amely 0-0-át játszott vasárnap este a hellén együttessel és őrzi a harmadik helyét az Európa-bajnoki selejtezősorozat F csoportjában.


Fotó: MTI

„Fontos lett volna a három pont, a hét elején is azt nyilatkoztuk, hogy azért lépünk pályára. Nyilván zárójelben megjegyeztük, hogy az egy pont miatt sem kell szégyenkeznünk – mondta Dzsudzsák Balázs a mérkőzést közvetítő MTVA-nak a lefújás után. – Így meccs után viszont azt mondom, hogy mindkét félidőben benne volt két olyan akció, ami ajtó-ablak helyzet lehetett volna, ha odafigyelünk, és nem csúszik hiba az átadásokba. A második félidőben volt egy abszolút 100-as helyzetünk Nikolics révén, Pintérnek is volt egy nagyon jó lövése, nekik kidolgozott helyzetük nem is volt, ezért dicséret illeti a hátsó sort és az egész csapatot, mert abszolút együtt voltunk. Nem utolsó sorban szeretném megköszönni a fantasztikus hangulatot azoknak, akik a stadionban voltak, és azoknak is, akik a stadionon kívül. Remélem, nem csalódtak. Nem volt könnyű meccs, egy topcsapatokban játszó futballistákkal teletűzdelt csapat volt az ellenfelünk. Ehhez képest domináltunk, küzdöttünk a végéig, helyzeteket dolgoztunk ki, benne volt a három pont a meccsben.”

A mieink legközelebb június 13-án lépnek pályára az Eb-selejtezőben, Finnországba látogat az együttes. Novemberben Gera Zoltán góljával sikerült őket legyőzni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik