Foci

Tarsoly nekiment a Puskás Intézet vezetőjének

tarsoly csaba (tarsoly csaba, )
tarsoly csaba (tarsoly csaba, )

Az Quaestor-vezér nem túl kifinomult üzenetben szólt be Szöllősi Györgynek.

A Puskás Intézet igazgatója a Facebookon tett közzé egy üzenet, melyben a Győri ETO tulajdonosáról, Tarsoly Csabáról, és az egész helyzetről fejti ki a véleményét.

„Megrendítő. Még akkor is, ha az az első élményem róla, hogy valaki meséli, odaült a győri stadion hangosbemondó mikrofonjához, és elkezdte szidni a partjelzőt, aki szerinte nem intette a lest. A második egy személyes találkozás, amikor az egyik játékosáról írott cikkem után így köszöntött, midőn az MLSZ székházában véletlenül összefutottunk, életemben először (egyedül őt tartotta érdemesnek az előző és a mostani garnitúra is, hogy tagja legyen az MLSZ elnökségének): “Te kis csicska g..i, mit képzelsz magadról, te kis f…pó, miket írogatsz b…meg?”

Fotó: MTI

“Később más hangnemet ütött meg velem, akkor meg egyszerűen becsapott (úgy tűnik, nem én voltam az egyetlen). De mindebben semmi kirívó nincs, a hazai klubtulajdonosok jelentős részével hasonló tapasztalataim vannak, sőt, ő legalább nem ragadtatta magát tettlegességre és nem fenyegetőzött,szemben több kollégájával. Egyáltalán nem érzek elégtételt, el vagyok keseredve. Amúgy az esztergomi érsektől kapott díszes oklevéllel is találkoztam az irodájában. de talán a százmilliárdnál is nagyobb bűne, hogy újra felkarolta az egyszer már megbukott Pintér Attilát. Az egyetlen remény, ha Pinyő a szégyenletes mértékű végkielégítését QUAESTOR-papírokba fektette.”

A közösségi médiában Tarsoly Csaba egy másik “ismerőse” is hangot adott sérelmeinek. Pomper Tibor a 2004-2005-ös idényben a Győr labdarúgója volt, később bundázással vádolták meg és ezt be is ismerte. A futballista Tarsoly Csaba előállítása után fakadt ki.

 

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik