Foci

Kapusharc a Real Madridnál

Keylor Navas (keylor navas, iker casillas, )
Keylor Navas (keylor navas, iker casillas, )

Nincs könnyű helyzetben a nyáron a Levantétől elcsábított hálóőr, Keylor Navas. A Real Madrid kapusa azonban nem nyugszik bele abba, hogy nem elsőszámú portásként számolnak vele és felveszi a kesztyűt.

Keylor Navas mindössze nyolc alkalommal védte a Real Madrid kapuját, melyek közül három alkalommal gólt sem kapott. A hálóőr azonban nem adja fel és kész arra, hogy ismét az ő nevével kezdődjön a spanyol gárda összeállítása.

 Vajon ki lehet szorítani Casillast a kezdőből?
Fotó: Europress Fotóügynökség 

Nem olyan fából faragtak, hogy egyszerűen csak elfogadjam ezt a helyzetet. Nem adom fel könnyen” – mondta Navas az AS-nek. “Nem első alkalommal kerültem ilyen helyzetbe. Nyugodt vagyok, de igaz, ami igaz: többre vágyom.

Bár egyelőre kevés játéklehetőséghez jut új csapatában, Navas nem bánta meg, hogy a Realhoz igazolt.

Tudom, hogy jelenlegi helyzetem nem olyan, mint amilyet akartam, de így szükségem van arra, hogy a legjobb formámat hozzam ki magamból. Tudom, hogy ez az út, amit elkezdtem sikerekben gazdag lesz majd. Megpróbálok tanulni, hiszen ez egy kiváltság számomra, hogy itt szerepelhetek. Nekem annyi a dolgom, hogy napról-napra bizonyítsam, hogy megérte engem a klubhoz hozni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik