Foci

Távozik Madridból a világbajnok középpályás

Sami Khedira (sami khedira,)
Sami Khedira (sami khedira,)

Sami Khedira megerősítette, hogy idén nyáron elhagyja a Real Madrid csapatát. A játékos szerződése a szezon végeztével lejár, így ingyen kerül majd új csapatához.

Több mint 100 alkalommal lépett pályára a Real Madrid mezében Sami Khedira.  A német játékos a kevés játéklehetőség miatt nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését, de azt még nem tudja, hogy hol folytatja pályafutását.

Még nem tudom, hogy hol fogom folytatni, nem állapodtam meg egyetlen klubbal sem. Ez a döntés nem a Real Madrid ellen szól, csupán új kihívásokat szeretnék találni magamnak” – nyilatkozta a játékos a Kickernek.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

A Schalke nemrég megerősítette, hogy tárgyaltak a középpályással, de a Bayern München, a Chelsea és az Arsenal érdeklődéséről is lehet hallani.

Khedira elmondta, hogy most csak arra koncentrál, hogy a maximumot nyújtsa a spanyol csapatnál. A világbajnok középpályás hozzátette, hogy semmit nem bánt meg a Real Madridnál töltött időkből.

Egy fantasztikus része volt az életemnek az, amit itt tölthettem ennél a fantasztikus csapatnál. A következő hetekben mindent meg fogok tenni a klubbért, amit csak tudok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik