Foci

A válogatott egykori kapitánya szólta le Dárdait

Dárdai Pál (dárdai pál, )
Dárdai Pál (dárdai pál, )

A magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya, Lothar Matthäus megkérdőjelezte azt, hogy Dárdai Pál képes-e a válogatott mellett a Hertha BSC-re is kellő figyelmet szentelni. A magyar szakember nem volt rest és megvédte magát kollegájával szemben.

A Herthára fontos bajnoki mérkőzés vár, hiszen Dárdai Pál csapata a tőlük öt pontra lévő Padernborn együttesével mérkőzik majd meg. A német Bildnek adott interjújában Lothar Matthäus arról is beszélt, hogy veszélyes szituációba sodorhatja klubcsapatát a magyar tréner.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Dárdai Pál kettős szerepe, az, hogy jelenleg a magyar válogatottal dolgozik a Hertha helyett, veszélyes. Különösen most, közvetlenül a Paderborn elleni fontos párharc előtt.

A magyar válogatott szövetségi kapitánya a Kickernek adott nyilatkozatában válaszolt német kollegája felvetésére: “Matthäus korábban minden munkát egyedül végzett. Nekem ennél könnyebb a helyzetem.

Dárdait  a válogatottnál komoly stáb veszi körül, ráadásul Bernd Storck személyében egy általa jól ismert sportigazgatóval is bővült a csapat. A német klubcsapatnál pedig Rainer Widmayer és Admir Hamzagic mellett John Heitinga is a segítségére van.

Lothar Matthäus 2004 és 2006 között dolgozott a magyar válogatottnál, majd később több klubcsapatnál is próbálkozott. A német legendát 2011-ben menesztették a bolgár válogatott éléről, azóta nem ült le újabb kispadra. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik