Dzsudzsák Balázs (dzsudzsák balázs, )
Foci

Hárommilliárdért adnák el Dzsudzsákot

A Dinamo Moszkva nagyon kevésnek tartja azt az összeget, amit a Lazio kínált a magyar labdarúgóért.

Korábban már írtunk róla, hogy Dzsudzsák Balázst a Lazio, a Borussia Dortmund és a Valencia is szeretné leigazolni nyáron, de korábban már több európai topcsapattal is hírbe hozták a magyar válogatott szélsőt.

Igaznak bizonyultak a pletykák, hogy az olaszok maximum 4-5 millió eurót adnának Dzsudzsákért, de a La Repubblica úgy tudja, hogy a Dinamo ennyiért nem adja egyik legjobbját.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Az oroszok ugyanis legalább 8-10 millió eurót, vagyis 2,3-3 milliárd forintot akarnak kapni cserébe, épp annyit, amennyit már korábban is mondtak, vagyis tartják magukat a szavukhoz.

Az idő viszont épp a moszkvaiak ellen dolgozik, hiszen télen lejár a magyar labdarúgó szerződése, utána ingyen távozhat, vagyis nyáron muszáj lesz megegyezni valamelyik kérővel, ha pénzt akarnak kapni érte. Már persze csak akkor, ha Dzsudzsák nem akar hosszabbítani, ugyanis némi esély erre is van.

Ajánlott videó

Egy friss hazai felmérés szerint az embereknek csupán a 12 százaléka készít végrendeletet. Arról nincs adat, hogy a népesség hány százalékának vannak érdemi ismeretei az öröklés szabályairól. Sándor Zsuzsa most felhívja a figyelmet néhány gyakori tévedésre.