Foci

Gólöröme miatt kerülhet bajba Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )
Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )

A spanyol liga szankcionálná a portugál El Clásicón látott mozdulatát.

Vasárnap este rendezték a spanyol labdarúgó-bajnokság szuperrangadóját, az FC Barcelona és a Real Madrid meccsét, amit a hazai pályán játszó katalánok nyertek meg 2-1-re. A fővárosiak egyetlen találatát Cristiano Ronaldo szerezte még az első félidőben, Karim Benzema sarokkal megjátszott labdáját lőtte estében a hálóba.


Cristiano Ronaldo a barcelonai drukkereknek üzent, a jelek szerint nem kellett volna
Fotó: Europress Fotóügynökség

A portugál játékos ezt követően a klasszikusokon már tőle megszokott mozdulattal csendre intette a barcelonai szurkolókat. Ezzel pedig a jelek szerint kihúzta a gyufát.

„Ügyelnünk kell arra, hogy egy játékos ne provokáljon, amikor gólt ünnepel, mert ez a lelátón könnyen erőszakba csaphat át. Ezt valamivel büntetni kell, ami lehet bírság, vagy akár eltiltás is, ezt még meglátjuk” – mondta az első és másodosztály tömörítő LFP elnöke, Javier Tebas.

Novemberben, az Atlético Madrid és a Deportivo – egyébként vasárnap kora délután lejátszott – mérkőzése előtti csetepatéban életét veszítette egy vendégszurkoló. A szervezet azóta megpróbál minden provokatív viselkedésnek elébe menni.

Videó – Ronaldo vasárnapi gólja:


Ajánlott videó

Olvasói sztorik